ΕγκαταστάσειςΤο κτιριακό Συγκρότημα  της Κατασκήνωσης, είναι αμφιθεατρικά κτισμένο  μέσα σε ελιές που φτάνουν ως τη θάλασσα. Οι κοιτώνες,  εξασφαλίζουν ευχάριστο περιβάλλον στους κατασκηνωτές, υγιεινή διαμονή και δροσερό περιβάλλον. Όλοι οι κοιτώνες βρίσκονται κοντά σε  χώρους προσωπικής υγιεινής (λουτρά, ντουζ, κλπ).
ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Στον χώρο λειτουργεί Ναός αφιερωμένος στον Άγιο Απόστολο τον Νέο  όπου τελούνται  οι ακολουθίες σύμφωνα με το πρόγραμμα της περιόδου.
ΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Οι σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις μας, περιλαμβάνουν  γήπεδα για τα αθλήματα του ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ,  χάντμπολ . 


ΧΩΡΟΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Στους υπαίθριους χώρους της κατασκήνωσης, οι μικροί μας φίλοι συγκεντρώνονται καθημερινά για, την παρακολούθηση και συμμετοχή σε εργαστήρια χειροτεχνίας, χορού, ζωγραφικής, τραγουδιού και την παρακολούθηση κατάλληλων παιδικών και ψυχαγωγικών ταινιών.    


Η κατασκήνωση διαθέτει μόνιμο ιατρικό και  νοσηλευτικό προσωπικό, ιατρείο και αναρρωτήριο με βασικό ιατρικό και χειρουργικό εξοπλισμό και φάρμακα, εξασφαλίζοντας πρόληψη, αντιμετώπιση και ασφαλή φροντίδα και θεραπεία τυχόν περιστατικών, όλο το 24ωρο.  Η κατασκήνωση απέχει μισή ώρα από Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της περιοχής.