ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το Δ.Σ. των Παραθαλάσσιων Κατασκηνώσεων της Στέγης Παιδιού Κοζάνης “ο Άγιος Στυλιανός” αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δια του τύπου την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης και προσωπικώς και συγκεκριμένως τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  κ. ΠΑΥΛΟ για την ολοπρόθυμη και συνεχή πατρική στήριξη και βοήθεια στο έργο των κατασκηνώσεων.
Με τη δική του άδεια και ευλογία παρέχεται η πνευματική διακονία των κατασκηνωτών. Εντεταλμένοι ιερείς τελούν τις καθημερινές ακολουθίες, λειτουργούν και εξομολογούν. Το ΓΦΤ πρόθυμα και πλουσιοπάροχα συνδράμει υλικώς με προσφορά πολλών ειδών τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατασκηνώνουν στο Φτελιό.
Τέλος με έρανο που διενεργήθηκε σε όλους τους ναούς της μητροπολιτικής μας περιφερείας συνελέγη ένα σημαντικό ποσό που θα χρησιμοποιηθεί για τα τροφεία παιδιών που οι γονείς τους δεν μπορούν να ανταποκριθούν σ΄ αυτά. Έτσι παράλληλα με τις θερμές ευχαριστίες μας προς την ιερά Μητρόπολη θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής μας Εκκλησίας.